Architectuur, structuur, constructie, stedenbouw: allemaal woorden die bij Dekens veel vragen oproepen. Want waar is het groen? Waar mag de natuur zijn creaties de vrije loop laten gaan?

In de periode van 5 maart t/m 25 april werkt Jojanneke Dekens aan een installatie in de Kunstenlabsteeg. Het publiek kan dit werkproces van buitenaf volgen (de Kunstenlabsteeg ligt aan de Noordzeestraat). Dekens gaat met haar installatie een dialoog aan met het werk uit de tentoonstelling Construction Sight. Haar werk bestaat uit Bamboe-achtige planten. Ze groeien lukraak in de ruimte. Waaruit ze vandaan komen is niet duidelijk, maar ze willen maar een ding: naar buiten toe!

Haar projecten documenteert ze nauwkeurig op haar blog, waar je als toeschouwer het werkproces van het begin tot einde kunt lezen. Het laten zien van het werkproces is iets wat ze niet schuwt, ze gaat hierin graag de dialoog aan met de toeschouwer.

Opening
De tentoonstelling wordt samen met de tentoonstelling 'Construction Sight' op zondag 13 maart om 16.00 uur feestelijk geopend. 

Jojanneke Dekens is op de volgende data aan het werk in de Kunstenlabsteeg van 12.00 tot 15.00 uur: 
Zaterdag 5 maart
Donderdag 10 maart
Donderdag 17 maart
Zaterdag 26 maart
Donderdag 31 maart
Zaterdag 9 april
Donderdag 14 april (onder voorbehoud)

 

Tierig Welend

5 maart 2016 t/m 24 april 2016
Kunstenlabsteeg
gratis