Ben je nieuwsgierig naar wat het Havenkwartier allemaal te bieden heeft? Natuurlijk kun je zelf een bezoek brengen aan het Havenkwartier, maar er kan meer! 

Expeditie Havenkwartier
Een groepswandeling van Wandelinge

Duur: 1 uur of 1,5 uur
Groepsgrootte: max. 15 personen 

Expeditie Havenkwartier is een wandeling door de tijd waarbij Inge je meeneemt door de geschiedenis van het Havenkwartier. Ze vertelt hoe in de vorige eeuw het Havenkwartier uitgroeide tot de 4 na grootste binnenhaven van Nederland en over de transformatie van de wijk met de komst van nieuwe bewoners en creatieve makers. Vervolgens sluit zij de wandeling af met een klein doorkijkje naar de toekomst. Tijdens de wandeling ontdek je het industrieel erfgoed, de nieuwe architectuur, kunst en Street Art in het gebied en je krijgt een uniek kijkje in de keuken van de creatieve makers. Waar mogelijk bezoek je een ontwerper, kunstenaar of zelfbouwer. Kortom Inge neemt je mee naar plekken in het Havenkwartier waar je anders nooit komt.

Heb je daarna zin in een lunch of diner of een aansluitende borrel, dan kan je terecht bij verschillende horecagelegenheden in het Havenkwartier zoals de Zwarte Silo, lunchcafé PuntKoffiedocFietslokaal De Meet of Valencia.

Een wandeling boeken
Je kunt op op woensdag t/m zondag een wandeling boeken via de website van Deventerwandeling.nl Je vindt hier ook meer informatie over de prijzen. 

Inge organiseert onder de naam Deventer wandelinge diverse wandelingen in en om Deventer. Lees meer over haar aanbod op deventerwandelinge.nl