Ben je nieuwsgierig naar wat het Havenkwartier allemaal te bieden heeft? Natuurlijk kun je zelf een bezoek brengen aan het Havenkwartier, maar er kan meer! Of het nou gaat om een klantendag, bedrijfsuitje, familiefeest of een rondleiding. Het Havenkwartier bruist en biedt alles om van elk evenement een onvergetelijke belevenis te maken.

Op expeditie in het Havenkwartier
Ga bijvoorbeeld samen met een lokale gids op expeditie en dompel je onder in verleden, heden en toekomst van het gebied. Je krijgt een kijkje in de keuken van de nieuwe creatieve industrie, je maakt kennis met de ontwerpers, de makers, zelfbouwers en bezoekt spannende plekken waar je anders niet komt… Ook als je een eigenzinnige ruimte zoekt om te vergaderen, misschien in een garage, een atelier of een smidse, dan hebben wij de juiste plek. Heb je daarna zin in een uitstekende lunch/ diner of een aansluitende borrel dan kunnen we dat voor je regelen bij een van onze lokale horecapartners: DOK H2O, Fooddock, Bella Macchina of in de zomer bij de coole buitenbar PIKNIK. Maar ook een intiem diner voor twee in de bijzondere Lucy Cube of in een bootje in de haven is mogelijk.

Complete arrangementen
Complete arrangementen kunnen natuurlijk ook: Wil je een kookworkshop combineren met basejumping en een hotelovernachting in de haven? Kanoën op het water, aansluitend een graffiti workshop terwijl je geniet van vers bereide kreeft? Zelf een theatervoorstelling maken terwijl de kids trampolinespringen? 

Neem contact op het het Expeditieloket voor meer informatie over de arrangementen of kijk op www.havenkwartierdeventer.com

Rondleiding in het Kunstenlab/Havenkwartier
Kunstenlab organiseert het jaar rond tentoonstellingen over hedendaagse kunst over actuele maatschappelijke thema's of juist volledig autonoom werk. Je kunt de rondleiding ook combineren met een expeditie in het Havenkwartier. 

Zaalverhuur
Kunstenlab is hét kunstpodium in Deventer: een perfecte locatie voor experiment, ontmoeting en samenwerking. Zoek je een inspirerende omgeving voor je bedrijfspresentatie, vergadering, congres of optreden? Kunstenlab heeft verschillende ruimtes te huur met een capaciteit van 40 tot 80 personen. >>