Kunstenaars zijn opmerkzame observators, ze laten anderen anders kijken en stellen de vraag achter de vraag. De onorthodoxe denkwijze en verbeeldingskracht van kunstenaars zijn vormen van deskundigheid die veel effect kunnen hebben en die desondanks nog relatief weinig worden ingezet. En juist daar ligt onze specialiteit.

We brengen hiervoor een uitgebreid netwerk, ervaring en deskundigheid mee en gaan als partner, onderzoeker, adviseur of verkenner te werk. Vanuit die expertise adviseren we overheden, bedrijven, culturele en maatschappelijke organisaties en particulieren op gebied van kunstopdrachten, visualisering en verbeelding, identiteitsversterking, bewustwording en draagvlakversterking.

Intermediair
Wij hebben een netwerk van creatieve professionals met ieder hun specifieke toegevoegde waarde en we zorgen als intermediair voor de juiste verbindingen. Zo'n verbinding kan in elke fase ingezet en gemaakt worden, van opgave en proces tot ontwerp en uitvoering. Wij adviseren u, afhankelijk van de vraag, over de juiste creatieve professional in de juiste rol op het juiste moment. En begeleiden indien gewenst het hele proces.

Resultaat
De uitkomst van zo'n verbinding kan een fysiek kunstwerk opleveren, maar ook een festival, evenement, publicatie, debat/symposium, ontwerp, concept, onderzoek of een advies. Het hoeft niet direct concreet of fysiek te zijn, de onorthodoxe invalshoek kan al genoeg zijn om een waardevol nieuw perspectief te bieden op uw vraag.

Nieuwsgierig wat kunst voor uw organisatie kan betekenen?
Bekijk ter inspiratie het onderzoek dat Wing in samenwerking met Witteveen+Bos voor ons deed naar de meerwaarde van kunstinbreng in ruimtelijke processen en de mini-documentaire over de samenwerking tussen kunstenaar Elmo Vermijs en boer Klunder in het kader van de Proeftuin Kunst+Landschap. 
Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen.


 

Opdrachtgevers
We werkten de laatste jaren onder meer voor: