Kunstenlab heeft verschillende ruimtes te huur met een capaciteit van 40 tot 80 personen. Mocht er meer ruimte nodig zijn, dan bestaat de mogelijkheid om in het Havenkwartier andere locaties te betrekken.

Podiumruimte
Kunstenlab beschikt over een podiumruimte geschikt voor congressen, lezingen en optredens. Wanneer er geen activiteiten op onze agenda staan, is deze ruimte te huur. De capaciteit van de podiumruimte is 80 personen.

Barruimte
Onze gezellige barruimte is geschikt voor lezingen en vergaderingen. De capaciteit van de barruimte is 40 personen

Beide ruimtes kunnen samen worden gehuurd of onafhankelijk van elkaar.

Catering
Je kunt het Kunstenlab inschakelen voor de horeca bij elk evenement. Onze locatie beschikt niet over eigen catering, wel over een barruimte voor koffie, thee of een borrel. We maken regelmatig gebruik van externe catering uit de directe omgeving. Tevens is er gelegenheid bij onze buren Fooddock voor diner, lunch etc. 

Verhuur apparatuur
Je kunt bij het Kunstenlab een professionele geluids- en lichtinstallatie, beamers en laptops huren voor het projecteren van presentaties. Zowel de barruimte als de podiumruimte beschikt over wifi.

Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid is gratis en direct voor het gebouw in ruime mate aanwezig. Er zijn ongeveer 50 plaatsen.

Bereikbaarheid
Loopafstand van het centrum en het station is plm. 15 minuten. Er is zelfs een speciale wandeling te maken: vanuit het centrum via de Raambuurt naar het Havenkwartier. Boekjes zijn verkrijgbaar bij de VVV en in het Havenkwartier bij het Kunstenlab en Fooddock.

Contactpersoon: Gerrie Bronkhorst - mail