Kunstenlab is vanaf donderdag 19 november weer geopend voor publiek. De tentoonstelling AKI OUTside is verlengd tot en met zondag 6 december. 

De Kunstfietsroute Kunst van Hier tot Ginder werd afgelopen zomer, zoals zoveel evenementen, afgelast. Maar juist omdat het voor de studenten een afsluiting van hun vak betekent hebben we, samen met de Stichting Kunst van Hier tot Ginder, dit onderdeel van de kunstfietsroute toch doorgang laten vinden, op een ander tijdstip en minder openbaar. Vijf kunststudenten, David Kater, Elyne Dunning en Maarten Sipma, Marissa Kalkman, Theodor Cristache en Emma Dekens lieten twee dagen lang een werk zien dat zij speciaal voor deze tuin maakten, geïnspireerd op de tuin.

Van 31 oktober tot en met 29 november zijn in Kunstenlab foto’s van deze buitententoonstelling te zien samen met de maquettes van alle voorgestelde, maar niet uitgevoerde ontwerpen, van de studenten van de AKI ArtEZ.

Deelnemende studenten:

David Kater
Dagmar Kuiper
Asdis Gylfadottir
Stijn Timmermans
Yanting Zhou
Eddy Eustache
Irene Molenaar
Mandy Kleinhans
Emma Dekens

Open huis
Op zondag 1 november hebben we van 13 tot 17 uur open huis. Je bent van harte welkom om dan de tentoonstelling AKI OUTside en GRIDS van Art van Triest te komen bezoeken. Reserveren is hiervoor niet nodig, indien het binnen druk is verzoeken we je om buiten even te wachten of om op een later tijdstip terug te komen. 

We vragen je vriendelijk om in het Kunstenlab een mondkapje te dragen. Mondkapjes zijn evt. ook verkrijgbaar bij de receptie.