Ronald de Ceuster toont een installatie en performance in de projectruimte en Kunstenlabsteeg. De installatie wordt onderdeel van de ruimte zelf. De kunstenaar doet dit door materialen toe te voegen aan de ruimte die afkomstig zijn uit de bergruimtes van Kunstenlab en uit de ruimtes van Roto Smeets (waar zijn tijdelijke atelier gevestigd is). De voorwerpen worden in een zorgvuldige compositie opgebouwd en ontdaan van hun functie. De ruimtebeleving krijgt een extra laag door een korte video met soundtrack van Diederik de Ceuster

In zijn werk verweeft Ronald de Ceuster het materiële met het mentale domein. Hij werkt vanuit de gedachte dat alles er toe doet, daarmee is de drager van het beeld net zo van belang als het beeld zelf. Ronald de Ceuster onderzoekt in deze tentoonstelling de wereld van de verbeelding.

Performance
De kunstenaar geeft een performance in zijn installatie op 20 en 27 februari, 6 en 13 maart om 15.30 uur.

 

Opening
Zondag 13 februari om 15.00 uur wordt de tentoonstelling feestelijk geopend door beeldend kunstenaar Jeroen van Westen. Tijdens de opening geeft Ronald de Ceuster een performance in zijn installatie. Aansluitend wordt de tentoonsteling 'Drifting stones and a broken bird' van Eva Spierenburg geopend. Je bent van harte welkom. Omdat we een beperkt aantal bezoekers kunnen ontvangen voor de opening, is vooraf reserveren verplicht. Reserveer hier.

Tentoonstelling In mind I Fly

18 december 2021 t/m 13 maart 2022
Kunstenlabsteeg en projectruimte