Lydia Wierenga exposeert van 16 t/m 20 maart haar project en boek ‘A6 murals worldwide’ in de projectruimte. Gedurende het jaar 2019 schilderde Lydia Wierenga zwarte muurschilderingen op A4 formaat de hoek om bij mensen thuis door heel Nederland. In 2020 zette ze dit project voort; via Instagram nodigde ze kunstenaars over de hele wereld uit om haar muurschildering in of op een hoek in hun eigen huis aan te brengen, maar nu op A6 formaat; het formaat van een ansichtkaart. Al deze muurschilderingen en de betreffende kunstenaars werden door Lydia samengebracht in een boek: A6 murals worldwide. Haar volgende stap was het starten van een fysieke kunstruimte: OFF HOOK. In augustus 2021 opende OFF HOOK haar deuren: een nieuw kunstenaarsinitiatief in Groningen voor hedendaagse kunst en tentoonstellingen.

Tijdens PERIFEST op 19 maart is Lydia Wierenga aanwezig en is haar boek ‘A6 murals worldwide’ gesigneerd verkrijgbaar.

 

PERIFEST
De tentoonstelling maakt deel uit van 'PERIFEST', een mini-festival georganiseerd door onze buren De Perifeer in samenwerking met Kunstenlab. Tijdens dit festival, op zaterdag 19 maart, staan een aantal bijzondere premières, projecten en optredens op het programma. Het festival speelt zich af in De Perifeer én bij het Kunstenlab. 

Lees meer over het programma op perifeer.nl

Tickets voor het festival kun je hier bestellen (€ 18,-) of aan de deur (€ 20,-). De tentoonstelling 'A6 murals worldwide ' is gratis te bezoeken (behalve tijdens PERIFEST op 19 maart).  

Tentoonstelling en boekpresentatie A6 murals worldwide

16 maart 2022 t/m 20 maart 2022
Kunstenlabsteeg en projectruimte
Entree: gratis (behalve tijdens PERIFEST)

 

Bezoek het facebook event: