OPENING GEANNULEERD!

De geplande opening van de tentoonstellingen van Eva Spierenburg en Ronald de Ceuster op zondag 19 december is uitgesteld in verband met de nieuwe maatregelen rond Corona. Kunstenlab is tot en met 13 januari 2022 gesloten voor publiek. We organiseren binnenkort een nieuw feestelijk moment om alsnog aandacht te besteden aan de tentoonstellingen. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Op zondag 19 december om 12.00 uur wordt de tentoonstelling 'Drifting stones and a broken bird' van Eva Spierenburg geopend door Lieneke Hulshof (hoofdredacteur van Mister Motley). Aansluitend wordt de tentoonstelling 'In mind I fly' van Ronald de Ceuster geopend door beeldend kunstenaar Jeroen van Westen. Ronald de Ceuster geeft tijdens de opening een performance. 

Aansluitend houden wij open huis van 13.00 t/m 17.00 uur. U bent van harte welkom de tentoonstellingen te bekijken en de kunstenaars te ontmoeten. Wij zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk binnen zijn, het kan dus zijn dat u even moet wachten. (reserveren is niet nodig)

Voor de officiële opening van 12.00 t/m 13.00 uur mogen we een beperkt aantal gasten ontvangen . Reserveren is daarom verplicht. Reserveer hier.

Voor de officiële opening zijn op dit moment helaas geen plaatsen meer beschikbaar. 

Eva Spierenburg zoekt in haar werk naar vormen om menselijke processen gestalte te geven die zich vaak aan grip en taal onttrekken. Processen die zich bewegen tussen leven en dood, lichaam en geest, inwendig en uitwendig, ruw en teer, aards en religieus. Het vertrekpunt van de werken uit de tentoonstelling zijn haar tekeningen uit ‘Documenting the body’, een visueel dagboek >>

Ronald de Ceuster toont een ruimtevullende installatie en performances waarin hij het materiële verweeft met het mentale domein. De installatie wordt onderdeel van de ruimte zelf. De kunstenaar doet dit door materialen toe te voegen aan de ruimte die afkomstig zijn uit de bergruimtes van Kunstenlab en uit de ruimtes van Roto Smeets >>

Opening Eva Spierenburg en Ronald de Ceuster

19 december 2021
Grote Zaal