Nieuw LABel biedt hét medicijn tegen je winterdip: een zomerse filmavond midden in de paradijselijke tentoonstelling van Elen Braga. Mét gratis popcorn!

Movie Night
Op zondag 3 maart kun je in Kunstenlab terecht voor een filmavondje in een wel hele bijzondere setting. Je kunt dan namelijk de film 'Alice in Wonderland' (2010) bekijken midden in de tentoonstelling van Elen Braga. Het jongerenteam van het Kunstenlab heeft voor die film gekozen omdat de kunstenaar de grote zaal van Kunstenlab ook tot een soort Wonderland heeft omgetoverd. Elen Braga heeft de wanden van de grote zaal bedekt met afbeeldingen van een paradijs; een wereld zo perfect dat je je kunt afvragen of het niet een onbereikbare droom is. Niets is wat het lijkt, net als in de wereld van Alice. 

Speciaal voor de filmavond zijn er verspreid over de ruimte zitplekken gemaakt waar je heerlijk kunt neerploffen en er is een groot projectiescherm neergezet waarop de film wordt vertoond. Als kers op de taart kun je ook gratis popcorn en snoep halen voor tijdens de film. Onze bar is open voor een drankje.

Nieuw LABel
Sinds maart 2023 heeft Kunstelab haar eigen jongerenteam: Nieuw LABel. Dit jaarlijks wisselende team van vier, eigenwijze jongeren organiseren in Kunstenlab hun eigen activiteiten gericht op een jongere doelgroep. Ben je tussen de 16 en 22 jaar en lijkt het je leuk om ondeel te zijn van dit team? Je kunt je nog tot 19 februari aanmelden voor het nieuwe team!

Lees meer over het jongerenteam en meld je aan! >> 

Elen Braga
De Braziliaanse beeldend kunstenaar Elen Braga maakt wandkleden, video’s en sculpturen, die vaak gaan over geloof, veerkracht en toekomstdromen. Daarvoor doet ze onderzoek naar mythologische en religieuze verhalen en vertaalt ze die naar deze tijd. Voor haar huidige tentoonstelling ‘behold in awe’ in Kunstenlab onderzocht ze de begrippen ‘zondebok’ en ‘paradijs’.

Lees meer over de tentoonstelling >> 


De filmavond wordt mede mogelijk gemaakt door filmhuis MIMIK en het Cultuurfonds.

Nieuw LABel Movie night

3 maart 2024
19.00 - 22.00 uur
Grote Zaal
Gratis