Op zondag 28 augustus vindt de finissage plaats van de tentoonstelling The Body Keeps the Score van gastcuratoren Yuki Kho en Maurits de Bruijn. De tentoonstelling met werken van Lisa Ijeoma, Don Yaw Kwaning, Gerda Maas, Femmy Otten, Pieter Paul Pothoven, Buhlebezwe Siwani, Margherita Soldati, Sarah van Sonsbeeck en Eva Spierenburg heeft als thema intergenerationeel trauma. 

Je bent van harte welkom om zondag 28 augustus tussen 15.00 - 17.00 uur de tentoonstelling (opnieuw) te bekijken en met andere bezoekers door te praten over het thema. De curatoren en kunstenaars zijn aanwezig en ook hen kan je natuurlijk aanspreken en je vragen stellen. Het wordt een informele bijeenkomst, met thee, iets lekkers en een drankje.  

 

The Body Keeps the Score

The Body Keeps the Score is een groepstentoonstelling waarin Yuki Kho en Maurits de Bruijn een aantal kunstwerken tonen waar sporen uit het verleden zichtbaar en onzichtbaar aanwezig zijn. Soms enkel als voorzichtig vermoeden. Het zijn sporen die pas te herleiden, te begrijpen en te verzachten zijn, als je je eigen geschiedenis kent. Hoe heeft je lijf, hoofd en identiteit de meest kwetsbare ervaring van jouw (voor)ouders opgeslagen? En hoe ga je ermee om wanneer hun verhaal in jouw lichaam opstaat? De getoonde kunstenaars zijn soms expliciet, soms impliciet met dit thema bezig in hun werk.. >>

 

Finissage The Body Keeps the Score

28 augustus 2022
15.00-17.00 uur
Grote Zaal
Gratis

 

Bezoek het facebook event: