Op zondag 30 augustus 2020 om 16.00 uur wordt de tentoonstelling 'Ontmoetingen bij de wilg' afgesloten met een feestelijke finissage, met een bijdrage van ecoloog en filosoof Matthijs Schouten. De kunstenaars zijn aanwezig en u kunt een aantal sprekers van de podcasts ontmoeten!  

Ontmoetingen bij de wilg
Birthe Leemeijer organiseert in opdracht van stichting IJsselbiënnale deze zomer een reeks ontmoetingen bij karakteristieke knotwilgen in het IJssellandschap en Natascha Libbert legt in een serie foto's de identiteit van de wilg vast, die als stille getuige aanwezig is bij de gesprekken >>

In de tentoonstelling staat een monumentale foto van een wilg uit de verzameling van Natascha Libbert centraal in een verduisterde ruimte, hierbij zijn de gesprekken van de ontmoetingen te horen. Inmiddels zijn er 8 bijzondere en inspirerende gesprekken gevoerd: over het landschap, een drinkbare IJssel, geluiden, muziek, proeven, ruiken en verbinding. 

De tentoonstelling wordt zondag 30 augustus afgesloten. Het project én de gesprekken gaan door t/m 30 november en zijn als podcast te beluisteren via www.ijsselbiënnale.nl.

Verplicht aanmelden
In verband met de verscherpte corona maatregelen kunnen we een beperkt aantal bezoekers ontvangen. U kunt zich daarom vooraf aanmelden via info@kunstenlab.nl

Finissage tentoonstelling Ontmoetingen bij de wilg

30 augustus 2020
16.00 uur
Podiumruimte
gratis