Op vrijdag 11 maart om 15.30 uur organiseert Ronald de Ceuster een ateliergesprek in zijn tijdelijke atelier in het voormalige Roto-Smeets gebouw in Deventer. Ronald de Ceuster werkt hier aan een installatie en performance die in het weekend van 21 en 22 mei gepresenteerd zullen worden.

Ateliergesprek
De vraag is niet wanneer een beeld af is maar wat de werking van een beeld is. Bij elke ingreep en ook kijk op een beeld kan de werking veranderen, daarom is een beeld voor De Ceuster nooit af. Al lopend, kijkend en wellicht al doende gaat het gesprek over hoe dit uitgangspunt tot uiting komt in de werkwijze, betekenisgeving, materiaal- en vormgebruik van de kunstenaar. Dit gesprek zal in relatie staan tot de tentoonstelling 'In mind I fly', dat nu bij Kunstenlab te zien is en waar het werk als 'vaststaand' gepresenteerd wordt.

De bijeenkomst duurt 50 minuten en wordt afgesloten met een korte performance.

Voor wie wil kan daarna de tentoonstelling bij Kunstenlab bezoeken waar de kunstenaar bij de tentoonstelling behorende performance zal uitvoeren.

Reserveren
Meld je hier aan voor het ateliergesprek. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan het gesprek. Aanmelden is daarom verplicht. 

 

Ateliergesprek 'In mind I fly'

11 maart 2022
15.30 uur
Voormalige Roto Smeetsgebouw
gratis