Kunstenlab brengt met haar activiteiten en diensten hedendaagse beeldende kunst, kunstenaars en het publiek bij elkaar en is een platform voor kunst en kunstenaars. Verder levert de organisatie door middel van de kunst een bijdrage aan de discussie over maatschappelijke ontwikkelingen.

Kunstenlab organiseert tentoonstellingen, organiseert educatieve projecten, participatieprojecten in wijken, public space projecten, verstrekt opdrachten en bemiddelt en stimuleert in verhuur van ateliers en werkruimtes voor kunstenaars en adviseert overheden, organisaties en personen. Met de diverse taken richten we ons op verschillende publieksgroepen, zowel in huis als daarbuiten. Het Kunstenlab wordt gesubsidieerd door de gemeente Deventer.

We zijn op zoek naar een stagiair (m/v/x):
We zoeken iemand die meewerkt in de uitvoering van kunstprojecten en in de organisatie van verschillende culturele activiteiten zoals netwerkavonden, lezingen binnen en buitenshuis. En die meedenkt over actuele onderwerpen zoals de inzet van social media, maar met affiniteit voor kunst en cultuur. We vragen iemand:

Periode
Vanaf februari 2022 (jaarlijks vanaf februari en september)

Wat bieden wij:
Een leuke stage in een kleine, zeer dynamische, culturele organisatie met een maatschappelijke doelstelling en een uitgebreid netwerk aan samenwerkingspartners. Je werkt in een betrokken en deskundig team van ca. 10 mensen, dat gedurende projecten fors kan uitbreiden.

Tijdens de stage leer je de dynamiek van de culturele sector kennen, krijg je inzicht in het culturele netwerk en kun je proeven of een baan in deze sector iets voor jou is. Daarnaast krijg je de kans om je eigen competenties verder te ontwikkelen, zoals:

Interesse?
Mail ons dan een brief met motivatie en CV.
Voor meer informatie bel je ons op 0570-611848