Elen Braga doet voor haar expositie in Kunstenlab (vanaf 21 januari 2024) onderzoek naar het fenomeen van de zondebok. Tijdens de ruim een uur durende workshop onderzoek je samen met haar of de praktijk van het aanwijzen van zondebokken nog steeds terug te vinden is in onze huidige én gedroomde maatschappij.

Tijdens de workshop werk je samen om van textiel pootjes te maken voor de schapen die onderdeel zullen zijn van de tentoonstelling van Elen Braga. Met jouw deelname aan de workshop help je niet alleen mee aan de voorbereiding, maar maak je ook deel uit van het artistieke proces. Tijdens de workshop gaat de kunstenaar namelijk graag met je in gesprek om verschillende verhalen uit en over Deventer te verzamelen. De verhalen die tijdens deze workshop zijn verzameld, dienen op hun beurt weer als inspiratiebron en aanknooppunt voor de werken die Elen Braga voor haar tentoonstelling zal produceren. 

Deelname aan de workshop is gratis. Om een beetje een idee te krijgen van het aantal deelnemers vragen we je je op te geven. Dat kan op ons algemene mailadres; info@kunstenlab.nl

 

 

Textiles and Storytelling

2 december 2023
10:00 - 11:30
Grote Zaal
gratis