Inclusief: Diner & Inleiding van dansdramaturg en journalist Jacqueline Algra

Wegens grote belanstelling is de voorstelling uitverkocht!

Op 1 maart staat beeldend kunstenaar Ronald de Ceuster met de theaterperformance ‘Turning’ in het Kunstenlab. Turning is gebaseerd op het leven van docent dans Petra Dictus. Het ouder worden, haar verlangen, haar jeugd, haar liefdesbrieven, haar heimwee, haar moeder, haar woorden vormen samen de performance.

De avond begint met een inleiding over de voorstelling door Jacqueline Algra, journalist en dansdramaturg en wordt afgesloten met een verrassend diner en tafelgesprek tussen publiek en de makers van de voorstelling Turning.

Met de theaterperformance Turning heeft Ronald de Ceuster het maken van theater hernieuwd geïntegreerd in zijn beeldend kunstenaarschap.Beeld, beweging, taal en muziek zijn daarbij gelijkwaardig aan elkaar. De fragiliteit en de schoonheid van het moment die zijn beeldende werk zo kenmerkt zijn terug te zien in de performance.

De muziek is gecomponeerd door de musicoloog en componist Diederik de Ceuster.

De inleiding en tafelgesprek worden verzorgd door Jacqueline Algra. Als dansdramaturg geeft zij onder andere de cursus ‘kijken naar dans en meer zien’.

Turning

1 maart 2016
18.00 uur
Op locatie
€ 22,50 (inclusief diner en inleiding)