Rechtstreeks vanuit het tijdelijke artist in residence atelier in het Kunstenlab gaan de MONO BROS, een live-set streamen als onderdeel van de tentoonstelling ‘Dance with the Devil’. Een cassettebandjes-mix variërend tussen Belgische/ Hollandsche techno/house en gabber. ‘The 6th gate’ remake van Simon Weiss & Anan Striker zal ook de revue passeren. 

Tune in op zaterdag 18 april vanaf 20.30 uur op het Youtube-kanaal van MONO BROS https://youtu.be/ZtI0kvrsM44

Dance with the Devil
Anan Striker exposeert in Kunstenlab met zijn tentoonstelling 'Dance with the Devil'. Nu het Kunstenlab tijdelijk gesloten is,  werkt Anan als artist-in-residence op onze werkplek.

Het werk van Anan Striker wordt sterkt bepaalt door muziek. Zoals een musicus zijn muziek componeert, componeert hij zijn kunst. Waar kan, worden door hem titels van hiphop classics en referenties naar gabbercultuur ingezet. Tentoonstellingen zijn niet compleet zonder soundscapes op basis van synthesizers, drumcomputers en space-echo’s. Soms van collega-kunstenaars, soms van eigen hand, vaak van de Amsterdamse dj-formatie MONO BROS. Zo ook in zijn totaal- installatie 'Dance with the Devil' in het Kunstenlab. Geinspireerd op het nummer 'The 6th Gate' van het album 'Dance with The Devil' van de D'Devils geeft Anan een eigen interpretatie opo de 6 poorten van de hel.

Lees meer over de tentoonstelling 'Dance with the Devil'