Heb je wat met de kunst van nu? Kunst die gemaakt wordt door nog levende kunstenaars? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kunstenlab organiseert tentoonstellingen met hedendaags kunst. Kunstenaars mogen bij ons experimenteren, sterker nog we dagen kunstenaars uit om een nieuwe stap te zetten in hun werk. Met onze tentoonstellingsruimtes mogen ze doen wat ze willen. Dat levert mooie, ontroerende, spannende en soms confronterende tentoonstellingen op met altijd wel een link naar actuele onderwerpen die nu spelen in de samenleving.  We zitten op een leuke plek in het Havenkwartier in Deventer. 

Wij zoeken jongeren vol ideeën, die een eigen evenement willen organiseren bij onze tentoonstellingen
Lijkt je het leuk om samen met andere jongeren activiteiten te organiseren? En hierbij samen te werken met ons team én met de kunstenaars die je van alles kunt vragen en waar je een kijkje neemt in het atelier? Alles ligt open! Als onderdeel van het jongerenteam bedenken jullie je eigen evenement, met de tentoonstelling die we laten zien in Kunstenlab als startpunt. 

Als lid van het jongerenteam worden je uren betaald én krijg je ondersteuning van Hanna (team Kunstenlab). Jullie hebben een eigen budget voor de organisatie en het promoten van je activiteit. Ook beheren jullie je eigen communicatiekanalen, zoals Instagram en TikTok, waarop jullie zelf kiezen wat jullie plaatsen. 

Het jongerenteam biedt jou de kans om 4 maanden lang mee te draaien in een organisatie, ervaring op te doen in het organiseren van evenementen, interessante kunstenaars te ontmoeten en met hedendaagse kunst te werken. 

Alle praktische punten even op een rijtje: 

Heb je interesse? Meld je snel aan!
We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wacht niet te lang, want we hebben nog maar beperkt aantal plekken in het jongerenteam beschikbaar. Meld je aan bij Hanna Jansen via hanna@kunstenlab.nl, je kunt natuurlijk ook terecht bij haar voor vragen.