Op vrijdag 28 april organiseert Nieuw LABel, het jongerenteam van Kunstenlab, haar eerste Nieuw LABel avond; een kledingruil-event in Kunstenlab. Van 18.30 tot 22.00 uur kun je kleding swappen en kombucha shotten. Dit alles wordt begeleid met optredens van Dj's. Het event is geïnspireerd op de tentoonstelling 'Prima Materia' van Simone Albers waarin duurzaam en zuinig zijn op aarde een belangrijk thema is in het werk in van de kunstenaar.

Nieuw LABel 
Vanaf maart is Nieuw LABel, het jongerenteam van Kunstenlab, van start gegaan. Vier jongeren werken 4 maanden lang bij Kunstenlab aan eigen, nieuwe en inspirerende activiteiten bij onze tentoonstellingen en delen hun persoonlijke ervaring en kennis met jullie en ons. Nieuw LABel richt zich vooral op hun eigen leeftijdsgenoten, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom! Volg hen op instagram onder @Nieuw_Label en op ons TikTok account @kunstenlab. 

 

Jongerenteam Nieuw LABel

 

Clash & Play
Nieuw LABel is onderdeel van ons tentoonstellingsprogramma ‘Clash & Play’. Het uitgangspunt daarvoor is een open uitnodiging aan jongeren om als reactie op ons tentoonstellingsprogrammering eigen activiteiten te ontwikkelenen organiseren voor leeftijdgenoten. Iedere vier maanden wisselt het team.

 

 

Nieuw LABel X Simone Albers

28 april 2023
18.30 - 22.00 uur
Grote Zaal
Gratis