De wereld van Othi’s Ark

Othilia Verdurmen toont in Kunsthalte een projectie van een tijdloze oneindige wereld, een innerlijk landschap dat zich niet laat begrenzen. Door het geraamte van een Stonehenge-achtige constructie komt vanuit de diepte een lichtgevend en veelkleurig landschap tot leven. Het strekt zich uit over de bodem en de achterwand van de kubus. De film wordt begeleid door het geluid van de zee en in de verte hoor je de sirenen met een zachte lokroep van Amor.

 

 

Othi.nl

Opening
De tentoonstelling wordt maandag 17 oktober om 17.00 uur geopend. Je bent van harte welkom. 

Kunsthalte
In de Kunsthalte; een glazen ruimte op stationsplein in Deventer, nemen kunstenaars uit Deventer je mee op reis door hun eigen werk. Om de vier weken is er een nieuwe tentoonstelling te zien in diverse disciplines zoals multimedia-installaties, fotografie of tekenkunst. Tijdens de pandemie was er veel minder kunst te zien: tentoonstellingsplekken waren regelmaat gesloten en het werk van kunstenaars bleef grotendeels onzichtbaar. Kunsthalte zet Deventer kunstenaars in de spotlight én brengt kunst dichtbij.

In totaal exposeren 12 kunstenaars tussen 7 maart en 1 februari 2023 in de Kunsthalte. Bekijk hier de tentoonstellingen.

Kunsthalte 9 | Othilia Verdurmen

17 oktober 2022 t/m 9 november 2022
24/7
Stationsplein Deventer