Hellend Vlak is een kleine werkplaats/uitgeverij is gericht op DIY-publicaties voorzien van een no-nonsense vormgeving. Het is een initatief van Jeroen Diepenmaat. Het belangrijkste uitgangspunt van Hellend Vlak is om vanuit samenwerking te werken aan publicaties. Hiermee is het niet alleen een werkplaats, maar ook een community waar nieuwe ideeën en verbindingen ontstaan. Op dit moment is Hellend Vlak dakloos en Kunsthalte wordt het tijdelijk onderkomen van waaruit zij een reeks publicaties zal maken met medewerking van kunstenaars, schrijvers, passanten, reizigers en andere marginalen.  

Dus kom binnen als de deuren van de glazen container open staan en denk, praat, overleg, maak plannen, teken, knip, plak, schrijf, kopieer, vouw, raap, niet, snij. En dan de wereld in!

 

 

Oproep
Hellend Vlak is op zoek naar een nieuwe werkruimte. Heb je een gouden tip of advies? Neem contact op met Jeroen Diepenmaat via jeroen@jeroendiepenmaat.nl

Opening
De tentoonstelling wordt maandag 19 september om 17.00 uur geopend. Je bent van harte welkom. 

Kunsthalte
In de Kunsthalte; een glazen ruimte op stationsplein in Deventer, nemen kunstenaars uit Deventer je mee op reis door hun eigen werk. Om de vier weken is er een nieuwe tentoonstelling te zien in diverse disciplines zoals multimedia-installaties, fotografie of tekenkunst. Tijdens de pandemie was er veel minder kunst te zien: tentoonstellingsplekken waren regelmaat gesloten en het werk van kunstenaars bleef grotendeels onzichtbaar. Kunsthalte zet Deventer kunstenaars in de spotlight én brengt kunst dichtbij.

In totaal exposeren 12 kunstenaars tussen 7 maart en 1 februari 2023 in de Kunsthalte. Bekijk hier de tentoonstellingen.

Kunsthalte 8

19 september 2022 t/m 12 oktober 2022
24/7
Stationsplein Deventer