Zie je meer misschien?
De tekeningen in Kunsthalte zijn geïnspireerd door trancereizen die Willemien van Gurp maakte. Een trancereis is een reis naar een diepere staat van bewustzijn gericht op heling, een belangrijk onderdeel van de oeroude en wereldwijd verspreide spirituele praktijk van het sjamanisme. De tekeningen vormen 5 pilaren die staan voor de verbinding tussen de bovenwereld en de benedenwereld, waarin de trancereizen plaatsvinden.

 

 

Opening
De tentoonstelling wordt maandag 14 november om 17.00 uur geopend. Je bent van harte welkom. 

Kunsthalte
In de Kunsthalte; een glazen ruimte op stationsplein in Deventer, nemen kunstenaars uit Deventer je mee op reis door hun eigen werk. Om de vier weken is er een nieuwe tentoonstelling te zien in diverse disciplines zoals multimedia-installaties, fotografie of tekenkunst. Tijdens de pandemie was er veel minder kunst te zien: tentoonstellingsplekken waren regelmaat gesloten en het werk van kunstenaars bleef grotendeels onzichtbaar. Kunsthalte zet Deventer kunstenaars in de spotlight én brengt kunst dichtbij.

In totaal exposeren 12 kunstenaars tussen 7 maart en 1 februari 2023 in de Kunsthalte. Bekijk hier de tentoonstellingen.

Kunsthalte 10 | Willemien van Gurp

14 november 2022 t/m 7 december 2022
24/7
Stationsplein Deventer