Zaterdag 22 januari vindt er weer een Kunstenlabspreekuur plaats. (Let op! ditmaal vindt het spreekuur plaats op een zaterdag in plaats van de woensdag). Tussen 13.00 en 16.00 uur kunt u bij onze medewerkers terecht voor al uw vragen over hedendaagse beeldende kunst in tijden van Corona. 

Iedereen is welkom op ons spreekuur. Kunstenlab zet haar expertise en netwerk graag in voor anderen: we adviseren overheden, bedrijven, culturele en maatschappelijke organisaties, kunstenaars en particulieren op gebied van kunstopdrachten, visualisering en verbeelding, identiteitsversterking, bewustwording en versterking van de beroepspraktijk.

In verband met de Coronamaatregelen vindt het spreekuur plaats in de tentoonstellingsruimte. In deze ruimte kunnen wij de maatregelen rond Corona voldoende waarborgen.

Een afspraak maken is niet nodig. Bij drukte vragen wij u even te wachten. Bij binnenkomst vragen wij u een QR-code te tonen. Kom alleen als u geen corona-klachten heeft en houd voldoende afstand van elkaar. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Kunstenlabspreekuur

22 januari 2022
13.00 - 16.00 uur
13.00 uur
Podiumruimte