Zondag 18 oktober om 16.00 uur sluiten we tentoonstellingen 'Unicode' van Hannes Nienhueser en Anna Raczinska en 'Small Crimes' van Sjoerd Tegelaers af met een kunstenaarsgesprek.

Tentoonstellingsmaker Patrick Mangnus praat met de drie kunstenaars over de betekenis en het gebruik van codes & codering en over moraal en moraalridders.
 
Verder vertellen Anna en Hannes over hun samenwerking en de verschillen in werkwijze in hun eigen (afzonderlijke) werk. En besteden we aandacht aan de net uitgekomen publicatie van de serie mezzotinten ‘Small Crimes’ van Sjoerd Tegelaers en gaat hij in op zijn fascinatie voor de mezzotint als techniek.
 
Er is daarnaast gelegenheid ook zelf in gesprek te gaan met de kunstenaars. De voertaal van het gesprek is Engels, maar uiteraard kan er vertaald worden. Het gesprek duurt ongeveer tot 17.00 uur.
 
Livestream
In verband met de nieuwe aangescherpte maatregelen kiezen we ervoor maar een paar gasten live te ontvangen. Voor alle andere geïnteresseerden is het kunstenaarsgesprek komende zondag via een livestream te volgen. 
 
 
 
Wil je wel graag live bij het gesprek zijn meld je dan aan via deze link.
 
We vragen je vriendelijk om in het Kunstenlab een mondkapje te dragen. Mondkapjes zijn evt. ook verkrijgbaar bij de receptie.

 

Finissage Unicode & Small Crimes

18 oktober 2020
van 16.00 tot 17.00 uur
Grote Zaal
gratis