Op zondag 30 september om 16.00 uur is de finissage van de 3 zomertentoonstellingen in Kunstenlab.
Geïnspireerd op de tentoonstelling `Department of empiristic doubt` van Marc Müller geven 3 geluidskunstenaars een optreden waarin gebruik wordt gemaakt van de opnames en geluidsbibliotheek van Marc Müller.

Max Kuiper
Max Kuiper sluit zondag 30 september zijn werkperiode in het Kunstenlab af met een optreden in de tentoonstelling van Marc Müller. Hij gebruikt hierbij fieldrecordings van Müller. Daarnaast presenteert Max Kuiper zijn nieuwe Z/W/A/R/T magazine. 

Afgelopen 9 weken stelde Max Kuiper in zijn tentoonstelling Les Horribles Travailleurs elke week een nieuwe tentoonstelling samen in de podiumruimte van video, geluid en fysiek werk. Als basis diende de vele field recordings die kunstenaar Marc Müller heeft gemaakt in een groot aantal gebouwen. Marc Müller exposeerde gedurende de zomer tegelijkertijd met Max Kuiper in het Kunstenlab. Elk nieuw geluidswerk werd gepresenteerd met een video die met het geluidswerk samenhangt. Zo werd als het ware een tijdschrift gevormd, waarin elke week een bladzijde wordt omgeslagen. 

Daarnaast geven twee geluidskunstenaars een performance tijdens de finissage:

Quinten Dierick
E.M.I.R.S. ('Ex Me Ipsa Renata Sum' latijn voor 'uit mijzelf zal ik worden herboren') is kunstenaar Quinten Dierick. Quinten is beeldend kunstenaar en maakt gebruik van alle disciplines: https://www.mixcloud.com/Belchkitchen/emirs-mix-from-album-logged-gods-murky-turmeric/  

Goos Veltman
Goos Veltman maakt een nieuwe soundscape met video geïnspireerd op de tentoonstelling van Marc Müller. https://soundcloud.com/osog1/sets/rare-unfinished-tracks-from  

Finissage Les Horribles Travailleurs 
Zondag 30 september om 16.00 uur

Toegang gratis