Catch is een verrassende en dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Een absolute aanrader! 

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd? Kom dan vrijdag 29 september 2017 naar de Catch bij het Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ nog even fijn doorpraten onder het genot van een drankje. 

Line up:
Robbert van der Horst - beeldend kunstenaar
Joachim Bongers - aquaponics
Harro van Aalderen - kunstenaar
Janko Bartelink - Studio Z  
Jan Willen Achterkamp - stadsbeiaardier Deventer
Arnout Engelen - hacker  
Sjoerd Stellingwerf - concept/creatie/beeld
Alexander Hulleman - zwemoversteken
Jonas Ohlsson - kunstenaar              
Lotte Hunneman -  wild card   

Gastheer: Wiebren Buma - directeur Gelders Orkest 
DJ: Michael Rhebergen

Catch - september 2017

29 september 2017
20.00 uur
19.30 uur
Podiumruimte
Toegang gratis