Catch is een verrassende en dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Een absolute aanrader! 

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd? Kom dan vrijdag 19 mei 2017 naar de Catch bij het Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ nog even fijn doorpraten onder het genot van een drankje. 

De line-up:
Mathilde Jansen - Fotograaf
Estella Franssen - Bestuurslid Vereniging Aardehuis
Jasper Rietman - Illustrator
Marjoline Kampinga - Stem- en zangcoach
Domenique Himmelsbach - Sociaal kunstenaar

Liesbeth van Asten - Directeur bestuur Rentree
Observatorium - Kunstenaarsgroep
Onur Yürükel - Beatboxer
Ronald van der Meijs - Beeldend kunstenaar
Dennis platvoet - wildcard

Gastheer: Martin Knaapen - dichter

Muzikale intermezzi - Jordy van Wijk


De Catch wordt georganiseerd door Kunstenlab in samenwerking met Productiehuis Oost-Nederland, Burgerweeshuis en Bestwerk.

Catch - mei 2017

19 mei 2017
20.00 uur
19.30 uur
Podiumruimte
Toegang gratis