Catch is een verrassende en dynamische avond vol leuke, opvallende en interessante sprekers van binnen en buiten Deventer die zich aan je presenteren, aan de hand van 20 afbeeldingen in 6 minuten en 40 seconden. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Een absolute aanrader!

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en vernieuwende concepten krijgen het podium. Iedere spreker licht een tipje van de sluier op van hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. Juist die elementen zorgen wel of niet voor een klik met jou als toeschouwer. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd? Kom dan vrijdag 24 maart a.s. naar de Catch bij het Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ nog even fijn doorpraten onder het genot van een drankje.


De line-up:
Bibi Spaans- performance kunstenaar
Matthijs van Calveen - Cycle spark
Jolmer Versteeg - artistiek leider 
Peter Bos - We’re in heaven
Guido de Vries - projectleider

pauze

Willemien van Gurp - beeldend kunstenaar
Sjoerd Schaapveld - architect
Chamiyah de Booij - filosoof
Martijn Holtslag - producer, dichter & rapper
Stan Wannet - beeldend kunstenaar
Floor Dijkstra - wildcard

Gastheer: Wiebren Buma - directeur Gelders Orkest
DJ: Michael Rhebergen
Muzikale Intermezzi: Gérard Schiphorst

Catch - maart 2017

24 maart 2017
20.00 uur
19.30 uur
Podiumruimte
Toegang gratis