Zet deze datum in je agenda! Het belooft namelijk weer een heerlijke avond te worden, met dit keer op het podium onder andere Niek Cival, gitarist van The Grand East en initiatiefnemer van de muzikale broedplaats STROOM. Maak kennis met Karen van Dijk, eindredacteur/researcher documentaires VPRO, die het liefst de hele dag web- en TV-concepten ontwikkelt. Beeldend kunstenaar Maurice Bogaert vertelt over zijn tentoonstelling 'Requiem for Gray' waarin hij samen met Roald van Oosten het bijzondere werk en leven van Eileen Gray in de schijnwerpers zet.

De Catch is een niet te missen, altijd verrassende avond waarbij een breed scala aan interessante en bijzondere sprekers van binnen en buiten Deventer zich aan je presenteert. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.
 

Line-up:

Judith Nab – Theatermaker

Niek CivalGitarist van The Grand East en initiatiefnemer STROOM

Maurice BogaertKunstenaar

Karen van DijkEindredacteur/researcher documentaires VPRO

Oh Whale – Alternatieve Rock Band

Bruno van den ElshoutOnderzoeker in het Laboratorium voor Levenskunst

Stijn Schuurman – Projectleider De Nieuwe Notie

Gijsbert RaadgeverOntwerper bij AKIMOTO

Wildcard: Johanneke ter StegeDichter en singer-songwriter

 

Nieuwsgierig?
Kom dan vrijdag 12 mei a.s. naar de Catch bij Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje onder begeleiding van de muziek van dj Michael Rhebergen. 

Catch

12 mei 2023
20.00 uur
19.30 uur
Podiumruimte
Gratis