Vrijdag 11 november belooft weer een heerlijke avond te worden, met dit keer op het podium onder andere kunstenaar Willemien van Gurp, soul zangeres Bella Luna, initiatiefnemer van Science Café en Kop Festival Lineke Tak en landschapsfotograaf Theo Bos. 

De Catch, een niet te missen, altijd verrassende avond waarbij een breed scala aan interessante en bijzondere sprekers van binnen en buiten Deventer zich aan je presenteert. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.
 

Line-up:

Willemien van Gurp - Kunstenaar 

Bella Luna - Soul zangeres 

Lineke Tak - Initiatiefnemer Science Café & Kop Festival

Theo Bos - landschapsfotograaf 

Emilie van Heydoorn - creatief producent 

Laurens van den Broek - schrijver

Lambert Oostrum - kunstenaar en galeriehouder

Peter van Woerkom - Smederij

Marjolijn Kroon - kunstenaar en mode-ontwerper

Wildcard: Ischa den Blanken - dichter en filosoof

 

Oproep Wildcard
Verras jezelf en het publiek! 
Praat je onvoorbereid en volledig spontaan 20 dia’s van 20 sec. aan elkaar tot een verrassende presentatie? Meld je dan aan voor de Wildcard. De diapresentatie bestaat uit door ons geselecteerde beelden. Heb je zin in een uitdaging? Geef je op voor 30 oktober op bij Hanna Jansen via hanna@kunstenlab.nl

Inmiddels is de aan de oproep gehoor gegeven en betreedt dichter en filosoof Ischa den Blanken het podium op 11 november!

 

Nieuwsgierig?
Kom dan vrijdag 11 november a.s. naar de Catch bij Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. Netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje en de relaxte muziek van meneer De Perifeer. 

Catch

11 november 2022
20.00 uur
19.30 uur
Podiumruimte
Gratis