Ben jij iemand bij wie gastvrijheid hoog in het vaandel staat? Die blij wordt van het op orde hebben van de administratie? Een praktische doener? Nuchter, oplossingsgericht met een oog voor kwaliteit en details? Zit ontzorgen en ondersteunen in je genen? En vind je kunst en cultuur net zo belangrijk als wij? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Als office-assistent speel je een belangrijke rol in het reilen en zeilen van onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel bezoekers als partners van Kunstenlab en hebt een ondersteunende rol in onze activiteiten.  

Je komt terecht in een klein, flexibel, divers en betrokken team. Ons vaste team van 8-10 personen (4,5 fte) wordt rondom projecten regelmatig versterkt met extra collega’s, stagiaires en vrijwilligers en we werken veel samen binnen en buiten de culturele sector.

De dagelijkse leiding is in handen van de directeur-bestuurder. Kunstenlab kent een Raad van Toezicht van 5 personen.

 

Wat is Kunstenlab?

Kunstenlab is een dynamische non-profit organisatie die experimenteer- en ontwikkelingsruimte biedt voor hedendaagse beeldende kunst en avontuurlijke kunst aan het publiek. We hebben een eigen presentatieplek in het Havenkwartier in Deventer.
Naast de tentoonstellingen ontwikkelt Kunstenlab projecten rondom actuele maatschappelijke onderwerpen, steeds vanuit de visie van de kunstenaars. Kunstenlab organiseert verder educatieve projecten, participatieprojecten in wijken en verstrekt opdrachten aan kunstenaars en andere creatieve professionals.

Voor de gemeente Deventer voert het Kunstenlab het beleid uit op het gebied van Kunst en Openbare Ruimte en atelierbemiddeling.

Met de verschillende taken richten we ons op verschillende publieksgroepen, zowel in huis als daarbuiten. Deventer is de basis van het Kunstenlab, Oost-Nederland het podium.

 

Je takenpakket ziet er in het kort als volgt uit:

 

Jouw profiel

Opleiding en ervaring:

 

Eigenschappen en competenties:

 

Werktijden

Vanwege het feit dat de taak als office-assistent wordt gecombineerd met de receptiefunctie zijn de uren niet flexibel. We zijn op zoek naar iemand voor 24 uur per week, van di t/m vr van 11.00-17.00 uur.

 

Salaris

Honorering vindt plaats volgens de Richtlijn functie en loongebouw voor presentatie-instellingen beeldende kunst.

 

Reageren?

Heb je interesse en wil je meer weten? Bel of mail dan met Josien in ’t Hof: 0570-611848, josien@kunstenlab.nl.

We ontvangen je reactie (motivatie en cv) graag uiterlijk 6 december 2021 via josien@kunstenlab.nl