Word jij onze nieuwe collega?

Kunstenlab is een kleine, eigenwijze en maatschappijkritische kunstorganisatie die experimenteer- en ontwikkelingsruimte biedt aan hedendaagse kunstenaars.

Wij geloven in de kracht van kunstenaars als het gaat om het signaleren, agenderen, bevragen,verbeelden van ontwikkelingen in de samenleving en zetten die concreet in om impact te creëren bij allerlei groepen. Kunstenlab is een productiehuis met eigen presentatieplek: op een spannende industriële locatie in het Havenkwartier in Deventer organiseert Kunstenlab tentoonstellingen. We bieden kunstenaars hier een podium om nieuw werk te ontwikkelen, en het publiek een plek om avontuurlijke kunst te zien en ervaren. Naast onze tentoonstellingen in huis organiseren we ook projecten en activiteiten buitenshuis.

 

Vanwege het vertrek van een collega zijn we per direct op zoek naar een medewerker voor onze artistieke producties.

Wat houdt dat in?

 

Herken jij je in het volgende profiel?

 

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan van gemiddeld 12 uur per week in een kleine, zeer dynamische, culturele organisatie met een maatschappelijke doelstelling en een uitgebreid netwerk aan samenwerkingspartners. Je werkt in en samen met een betrokken en deskundig team van ca. 8-10 mensen, dat gedurende projecten fors kan uitbreiden.

Betaling volgens de richtlijn Kunstpodia.

 

Reageren:
Solliciteren kan via brief of e-mail met motivatie en CV t.a.v. Koen Bril ( info@Kunstenlab.nl ) tot uiterlijk 9 december 2023. Voor vragen kun je contact opnemen met Josien in ’t Hof en Koen Bril.  

De gesprekken zullen in principe gepland worden op maandag 18 en woensdag 20 december tussen 10.00 en 14.00 uur.