Welkom bij Kunstenlab

Bij een bezoek aan onze tentoonstellingen hoeft u niet vooraf te reserveren. Wel vragen wij of we uw contactgegevens mogen noteren en of u 1.5 meter afstand wilt houden ten opzicht van andere bezoekers en medewerkers van Kunstenlab. Voor onze activiteiten zoals openingen en lezingen is vooraf reserveren wel verplicht. 

Meer informatie over onze tentoonstellingen vindt u in onze agenda

 

Openingstijden tentoonstellingruimte:

Dinsdag t/m zondag van 13.00 t/m 17.00 uur. In week 30 en 31 zijn we in verband met de zomervakantie op dinsdag en woensdag gesloten. 

 

Bereikbaarheid team Kunstenlab:

Het Kunstenlab-team werkt vanuit huis, maar is wel bereikbaar, zowel telefonisch (0570 - 611848) als per mail info@kunstenlab.nl.

 


Word vrijwilliger bij Kunstenlab!

Om veilig open te kunnen, zijn we nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die tegen een vrijwilligersvergoeding gastheer/vrouw willen zijn voor onze bezoekers. Heb je belangstelling? Mail dan naar André Quekel, info@kunstenlab.nl

 


Combineer je bezoek aan Kunstenlab met een expeditie in het Havenkwartier

Het Kunstenlab staat in het Havenkwartier; een plek met bijzondere nieuwe gebouwen, spannende oude gebouwen met geschiedenis, een echte haven en verschillende kunstenaarsateliers. Ga op expeditie met de speciale Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) en ontdek het Havenkwartier. De kijkwijzer is ook verkrijgbaar bij de receptie van Kunstenlab.

Kunstuitleen:
Na ruim 30 jaar is in 2014 de kunstuitleen verzelfstandigd. Kunstenlab en Kunstuitleen Deventer zijn sinds die tijd buren in het vmDavogebouw. Kijk voor meer informatie, openingstijden en de collectie op www.kunstuitleen-deventer.nl 

 

Kunstenlab is op de volgende feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag Oudjaarsdag 
Eerste Paasdag Eerste Pinksterdag
Koningsdag Eerste Kerstdag
Bevrijdingsdag  

  

© Kaartgegevens 2018 Google Nederland

Bezoek adres

Volg ons op social media

Vind ons online