Openingstijden tentoonstellingsruimte:

Dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 


Coronavirus: Kunstenlab is tot 1 juni gesloten voor bezoekers.

In het belang van de algemene gezondheid en veiligheid volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid in de aanpak van het Coronavirus.

Dit betekent dat het Kunstenlab gesloten is voor het publiek en dat we alle publieksevenementen tot en met 1 juni 2020 hebben gecanceld. Kunstenlab is wel telefonisch bereikbaar op 0570 611848, tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00 uur).

Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 1 juni en wordt zo nodig aangepast indien het RIVM daar reden toe ziet.


Tijdens de opbouwweken van de tentoonstelling is het Kunstenlab gesloten voor publiek. In onze agenda kunt u zien wanneer dat het geval is. In geval van twijfel kunt u bellen met onze receptie op 0570-611848.

Combineer je bezoek aan Kunstenlab met een expeditie in het Havenkwartier
Het Kunstenlab staat in het Havenkwartier; een plek met bijzondere nieuwe gebouwen, spannende oude gebouwen met geschiedenis, een echte haven en verschillende kunstenaarsateliers. Ga op expeditie met de speciale Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) en ontdek het Havenkwartier. De kijkwijzer is ook verkrijgbaar bij de receptie van Kunstenlab.


Openingstijden kantoor en receptie: 

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Kunstuitleen:
Na ruim 30 jaar is in 2014 de kunstuitleen verzelfstandigd. Kunstenlab en Kunstuitleen Deventer zijn sinds die tijd buren in het vmDavogebouw. Kijk voor meer informatie, openingstijden en de collectie op www.kunstuitleen-deventer.nl 

 

Kunstenlab is op de volgende feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag Oudjaarsdag 
Eerste Paasdag Eerste Pinksterdag
Koningsdag Eerste Kerstdag
Bevrijdingsdag  

  

© Kaartgegevens 2018 Google Nederland

Bezoek adres

Vind ons online