Kunstenlab is tijdelijk gesloten

Kunstenlab is t/m 21 april 2021 gesloten. Wij hopen u eind april weer te mogen verwelkomen in Kunstenlab.

Het Kunstenlab-team werkt vanuit huis, maar is wel bereikbaar, zowel telefonisch (0570 - 611848) als per mail info@kunstenlab.nl.

Volg onze tentoonstellingen online!
Omdat we komende weken gesloten zijn, lichten we onze lopende tentoonstellingen 'Reusable Fireworks, Disposable Waves' van Alex Andropoulos en de tentoonstelling 'Spatial proposals for anywhere and nowhere' van Erik Aardema extra uit via onze facebook- en Instagrampagina. Daarnaast organiseren we binnenkort online-activiteiten rond de tentoonstellingen. 


Word vrijwilliger bij Kunstenlab!

Om veilig open te kunnen, zijn we nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die tegen een vrijwilligersvergoeding gastheer/vrouw willen zijn voor onze bezoekers. Heb je belangstelling? Mail dan naar André Quekel, info@kunstenlab.nl

 


Combineer je bezoek aan Kunstenlab met een expeditie in het Havenkwartier

Het Kunstenlab staat in het Havenkwartier; een plek met bijzondere nieuwe gebouwen, spannende oude gebouwen met geschiedenis, een echte haven en verschillende kunstenaarsateliers. Ga op expeditie met de speciale Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) en ontdek het Havenkwartier. De kijkwijzer is ook verkrijgbaar bij de receptie van Kunstenlab.

Kunstuitleen:
Na ruim 30 jaar is in 2014 de kunstuitleen verzelfstandigd. Kunstenlab en Kunstuitleen Deventer zijn sinds die tijd buren in het vmDavogebouw. Kijk voor meer informatie, openingstijden en de collectie op www.kunstuitleen-deventer.nl 

 

Kunstenlab is op de volgende feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag Oudjaarsdag 
Eerste Paasdag Eerste Pinksterdag
Koningsdag Eerste Kerstdag
Bevrijdingsdag  

  

© Kaartgegevens 2018 Google Nederland

Bezoek adres

Vind ons online