Openingstijden tentoonstellingen

Dinsdag t/m zondag van 13.00 t/m 17.00 uur. 

Tijdens de opbouwweken van de tentoonstellingen is Kunstenlab gesloten. Check a.u.b. vooraf aan uw bezoek de openingsdata van de tentoonstellingen in onze agenda

Startpunt IJsselbiënnale 
Kunstenlab is vanaf 17 juni startpunt voor de IJsselbiënnale. Vanuit Kunstenlab kun je richting Den Nul (etappe 3) en richting Zutphen (etappe 2) fietsen. Bij het startpunt is de reisgids met routekaarten te koop. Daarnaast kun je terecht voor al je vragen over de buitententoonstelling en het cultuurprogramma 'Nevengeul'.

Het startpunt is vanaf 17 juni geopend van 10.00 tot 18.00 uur.


Toegankelijkheid Kunstenlab
Kunstenlab wil graag toegankelijk zijn voor iedereen. Aangezien wij gehuisvest zijn in een monumentaal pand, zijn er soms zaken waar u rekening mee moet houden. Waar nodig helpen wij u graag Lees meer >


Horeca 
In het Havenkwartier zijn tal van horeca-gelegenheden waar je na een bezoek aan Kunstenlab heerlijk kunt lunchen en/of dineren zoals bij onze buren café PUNT (open van ma. t/m vrij.), restaurant Valencia (open van do. t/m zon.) of De Zwarte Silo (open op wo t/m zo vanaf 16.00 uur).


Combineer je bezoek aan Kunstenlab met een expeditie in het Havenkwartier

Het Kunstenlab staat in het Havenkwartier; een plek met bijzondere nieuwe gebouwen, spannende oude gebouwen met geschiedenis, een echte haven en verschillende kunstenaarsateliers. Ga op expeditie met de speciale Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) en ontdek het Havenkwartier. De kijkwijzer is ook verkrijgbaar bij de receptie van Kunstenlab.

Kunstuitleen:
Na ruim 30 jaar is in 2014 de kunstuitleen verzelfstandigd. Kunstenlab en Kunstuitleen Deventer zijn sinds die tijd buren in het vmDavogebouw. Kijk hier voor meer informatie, openingstijden en de collectie.

 

Kunstenlab is op de volgende feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag Eerste Paasdag
Eerste Pinksterdag Koningsdag
Bevrijdingsdag Hemelvaarstdag
Eerste Kerstdag Oudjaarsdag

  

© Kaartgegevens 2018 Google Nederland

Bezoek adres

Volg ons op social media

Vind ons online