Openingstijden 

Dinsdag t/m zondag van 13.00 t/m 17.00 uur. 

 


 

Toegankelijkheid Kunstenlab
Kunstenlab wil graag toegankelijk zijn voor iedereen. Aangezien wij gehuisvest zijn in een monumentaal pand, zijn er soms zaken waar u rekening mee moet houden. Waar nodig helpen wij u graag Lees meer >


Horeca 
In het Havenkwartier zijn tal van horeca-gelegenheden waar je na een bezoek aan Kunstenlab heerlijk kunt lunchen en/of dineren zoals bij onze buren café PUNT (open van ma. t/m vrij.), restaurant Valencia (open van do. t/m zon.) of De Zwarte Silo (open op wo t/m zo vanaf 16.00 uur).


Combineer je bezoek aan Kunstenlab met een expeditie in het Havenkwartier

Het Kunstenlab staat in het Havenkwartier; een plek met bijzondere nieuwe gebouwen, spannende oude gebouwen met geschiedenis, een echte haven en verschillende kunstenaarsateliers. Ga op expeditie met de speciale Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) en ontdek het Havenkwartier. De kijkwijzer is ook verkrijgbaar bij de receptie van Kunstenlab.

Kunstuitleen:
Na ruim 30 jaar is in 2014 de kunstuitleen verzelfstandigd. Kunstenlab en Kunstuitleen Deventer zijn sinds die tijd buren in het vmDavogebouw. Kijk hier voor meer informatie, openingstijden en de collectie.

 


  

© Kaartgegevens 2018 Google Nederland

Bezoek adres

Volg ons op social media

Vind ons online